Pages

Followers

Friday, January 11, 2013

BEST MALAYSIAN COMEDY MOVIE OF THE YEAR
Ini celita manyak lucu. Hollywood filem, Monster Inc., Men In Black, 21 Jump Street, Brave dan American Pie Reunion semua tatak boleh lawan punya . 

Ini celita seolang tokong. Manyak sombong. Selalu cakap dia manyak Cekap, Amanah dan Telus. Olang lain semua kotor. Tatak baik. Dia punya parti semua bangsa ada.  Tidak selupa Umno. Harmoni maaa....

Tapi, olang Cina selalu cakap "zhi bao bu zhu huo" (常言道,纸包不住火). Olang putih cakap "lying is like playing with fire, paper cant wrap it up for long".  Pemilihan CEC itu hali sudah tunjuk dia olang punya parti  manyak rasis. Semua melayu dia olang buang. Itu tokong manyak stress. Manyak malu. Dia punya syphilis...ooops! solly aaah. Bukan syphilis. Rasis. Rasis sudah nampak. Satu Malaysia sudah tau maaa.....  

Apa macam mau bikin? 17 malam ini tokong tatak boleh titun oooo! Dia manyak fikir apa macam mau cover up ini besar kemaluan. 

Ujung-ujung itu hari 18 dia pun lapat itu idea. Dia pun cakap   sama olang dalam itu tv, "Solly aah! Itu hali salah kila. Itu apek tua sudah labun mata bikin salah kila. Gua pun tatak faham. Mungkin dia kila pakei itu sempoa. Bukan kalkuleta." 

"Sibinarnya, itu Zairil punya undi bukan tiga latus  tapi 803. Bikin dia cun cun dapat masuk CEC. Ini belita mesti bikin melayu bodo semua sinang hati maaa... Gua sudah cakap ini DAP memang manyak harmoni".

Ini movie  nama "The Lying Tokong" (说谎的庙祝).  Penang punya company bikin. Starring- Lim Guan Eng, co-starring- Lim Kit Siang, supporting actor - Karpal Sing.

2 comments:

  1. best malaysian blue film tak ada kah?

    ReplyDelete
  2. Siapa the best pornstar?

    ReplyDelete